Rofus er din ven

Rufus blev indspillet i Quantum Recording Studios i Torrance, Californien, og udgivet i 1973. Stockert skrev sange, som bl.a. omfattede Chaka Khan. Albummet blev udgivet med et minimalt salg, og singlen "Slip & Slide" nåede ikke op på poplisterne. Sangene viste sig dog at være et hit hos fansene. Albummet er stadig populært den dag i dag. Her er nogle af de sange, der gjorde Rufus berømt.

Chaka Khan

R&B-hitlisten Rofus Featuring a song by Chaka Khan er en af de mest mindeværdige sange fra denne legendariske sangerinde. Hun har været en nær ven af Rufus i næsten fire årtier, og sangene på albummet er nogle af hendes mest kendte og populære sange. Selv om albummet blev godt modtaget, havde albummet et dårligt salg, og Stockerts sang "Slip & Slide" fandt ikke en plads i popradioen.

Bandet blev kortvarigt genforenet i 2001, men medlemmerne besluttede at forfølge deres separate karrierer. De har været berettiget til at blive nomineret til Rock and Roll Hall of Fame siden 1999. Chaka Khan var også en vigtig del af Rufus genopståen. Chaka Khan er en af de mest indflydelsesrige sangerinder i popmusikken. Rufus' sange er blevet indspillet af en række kunstnere, bl.a. Michael Jackson, The Who og Chaka Khan.

Paulette McWilliams

Lige siden hun var barn har Paulette McWilliams drømt om at starte sin egen solokarriere. I 1977 udgav hun sit debutalbum, Never Been Here Before, på Fantasy Records. I årene efter skulle hun være med til at skrive ni af albummets sange og arbejde sammen med produceren Nat Adderley Jr. Paulette og Nat har haft et musikalsk samarbejde i tredive år. Paulettes første 45rpm-single, "Sweet Dreams", indeholdt hendes duet med Johnny Mathis.

Efter en periode med Rufus forlod McWilliams gruppen. Hun blev erstattet af den legendariske Chaka Khan. Andre Fischer tog over efter McWilliams' afgang fra Ask Rufus. Men de to sangere er fortsat nære venner. I 2017 optrådte de ved Grammys og Academy Awards. Ud over deres duetter med Michael Jackson har de samarbejdet med flere kunstnere og grupper.

James Baldwin

På trods af at være en banebrydende forfatter er James Baldwin stort set blevet ignoreret af kritikerne, selv om hans værk har fået stigende opmærksomhed i de senere år. Hans essays, hvoraf mange fokuserer på seksualitet og homofobi, gjorde ham til en vigtig figur i borgerrettighedsbevægelsen. Han var også en aktiv deltager på den litterære scene på venstre bred i Paris og udgav mange værker i antologier som Zero, redigeret af Themistocles Hoetis, som tidligere havde udgivet essays af Richard Wright.

I Another Country er James Baldwins mest torturerede karakter, Rufus Scott, en jazzpianist, der repræsenterer det sorte lig, der flyder i den nationale psyke. Karakteren var baseret på den virkelige Eugene Worth, som til sidst begik selvmord ved at springe ud fra George Washington Bridge. Selv om romanen skildrer en kunstners liv, fungerer Rufus' død som en katalysator for mange af de andre personers rejse.

Rufus Phillips

Den afdøde David Halberstam betroede Rufus Phillips nyheden om, at præsident Kennedys strategiske Hamlet-program var en fiasko. Phillips giver en sjælden insiderberetning om den amerikanske involvering i Vietnamkrigen og beskriver, hvad der gik godt, og hvad der gik galt. Han fremfører argumentet om, at USA gik glip af en mulighed for at hjælpe sydvietnameserne med at udvikle en overbevisende politisk sag. Dette er en stærkt anbefalelsesværdig læsning for alle, der er interesseret i Vietnamkrigens historie.

I sin nye bog, "Roxford Profiles: The Inside Story of a War Hero", tegner Robert D. Kaplan et portræt af den CIA-officer, der kæmpede i Vietnam. Phillips var en ung officer, der blev udstationeret til CIA og arbejdede med Saigon Military Mission, som blev iværksat, før offentlighedens bevidsthed om krigen voksede. Han blev sat til at arbejde under oberst Edward Lansdale, en officer fra luftvåbnet, der havde til opgave at lede den amerikanske tilstedeværelse i Saigon og rådgive den spirende sydvietnamesiske regering. Phillips forsøgte at overtale præsident Ngo Dinh Diem til at offentliggøre realistiske valgresultater.If you want to put your own sounds up on KVARNEN, please send a mail to [email protected] and tell a little bit about yourself and your work with sounds. You will then get a username, password and your own directory, where you can upload your own sounds and hear them immediately on KVARNEN.Macromedia